Loading...
Diensten2018-09-07T11:04:30+00:00

Structuur in huis

Lijkt je huis nooit opgeruimd? Ben je vaak spullen kwijt? Zitten je kasten vol? Wil je meer rust en orde in je huis(houden)?

Opruimcoach Groene Hart helpt je met:

 • het verminderen van spullen
 • opruimen van ruimtes in en om het huis
 • structuur aanbrengen in je huishouden

We bespreken je wensen en maken een actieplan. Daarna gaan we bij jou thuis aan de slag aan de hand van de 5S- en KonMari opruimmethodiek. Ik vind het heel belangrijk dat jij je op je gemak voelt. Tijdens het hele opruimproces hou ik dan ook rekening met wat bij jou past.

De kosten voor begeleiding aan huis bedragen 60 euro per uur, inclusief 21% BTW. Reiskosten en -tijden tot 50 km en een half uur reizen (enkele reis) zijn hierbij standaard inbegrepen. Bij langere reisafstanden en/of reistijden breng ik  € 0,19 per gereden km in rekening.

Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Loading...

Grip op je werk

> Heb je te veel mails in je mailbox? Is je administratie een rommeltje? Blijft de post te lang liggen? Krijg je je taken niet af en heb je moeite met plannen?

> Wilt u medewerkers of een team een training of workshop aanbieden? Heeft uw werknemer behoefte aan individuele begeleiding op de werkplek?

Opruimcoach Groene Hart:

 • helpt met het opzetten van een heldere mailbox structuur.
 • leert efficiënt om te gaan met de vele mails.
 • leert post snel af te kunnen handelen.
 • zorgt voor de opzet van een eenvoudige en goede administratie die gemakkelijk en snel is bij te houden.
 • helpt grip te krijgen op taken en planning.
 • geeft workshops (particulier en zakelijk). Maatwerk is ook mogelijk.
  • Grip op je werk
  • Omgaan met lastige klanten
  • Grip op administratie en mail
  • Timemanagement

Particulieren: De kosten voor dienstverlening aan huis bedragen 60 euro per uur, inclusief 21% BTW. Reiskosten en -tijden tot 50 km en een half uur reizen (enkele reis) zijn hierbij standaard inbegrepen. Bij langere reisafstanden en/of reistijden breng ik  € 0,19 per gereden km in rekening. Meer weten? Neem contact op met mij.

Zakelijk: Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of medewerkers? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Loading...

Kleiner wonen?

 • Ga je kleiner wonen? En wil/kun je niet alles meer meenemen? Maar wat kan eigenlijk weg?
 • Waar kun je al je spullen het beste een plek geven in je nieuwe huis?

Opruimcoach Groene Hart helpt je beslissingen te nemen en je spullen te verminderen. Je houdt alleen datgene over wat je mee wilt nemen naar je nieuwe huis. Je krijgt ook hulp bij het besluiten waar de spullen het beste een vaste plek kunnen krijgen in je nieuwe huis voor een frisse en fijne start!

De kosten voor deze begeleiding en hulp bedragen 60 euro per uur, inclusief 21% BTW. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

huis, verkoopklaar, verhuisklaar, verkopen, verhuizen, opruimcoach, Woerden

Workshops

Opruimcoach Groene Hart verzorgt diverse leuke, leerzame en inspirerende workshops. En maatwerk is ook mogelijk.

 1. Opgeruimd!
 2. Grip op administratie en mail
 3. Minder spullen geeft meer rust
 4. Bullet journal
 5. Grip op je werk
 6. Omgaan met lastige klanten

Zakelijk: Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of medewerkers? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

1. Workshop ‘Opgeruimd!’ Over alles wat te maken heeft met het verminderen van spullen en opruimen in en om het huis. Ook leer je de speciale superstrakke vouw- en opbergmethode van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo. Gegarandeerd ruimtebesparend! Leuk, gezellig en nuttig! De workshop duurt 2,5 uur, inclusief drankjes en wat lekkers. Datum en tijdstip: woensdag- of vrijdagavond van 20.00 tot 22.30 uur bij voldoende deelnemers (minimaal 3). Kosten: 35 euro per persoon. Kijk op de Facebook-pagina van Opruimcoach Groene Hart voor de eerstvolgende geplande workshop of stuur een bericht voor een andere dag of ander tijdstip.

2. Workshop ‘Grip op administratie en mail’. Deze workshop geeft volop inspiratie en methodieken om grip te krijgen op je post, mailbox en administratie. Je leert:
– post goed te kunnen verwerken
– zelf (digitale) administratie op te zetten en bij te houden
– email beheersbaar te maken en te houden
– prioriteiten te stellen

De workshop duurt 2,5 uur, inclusief drankjes en wat lekkers. Datum en tijdstip: woensdag- of vrijdagavond van 20.00 tot 22.30 uur bij voldoende deelnemers (minimaal 3). Kosten: 40 euro per persoon. Kijk op de Facebook-pagina van Opruimcoach Groene Hart voor de eerstvolgende geplande workshop of stuur een bericht voor een andere dag of ander tijdstip.

3. Workshop ‘Minder spullen geeft meer rust’. Over alles wat te maken heeft met het verminderen van spullen en opruimen in en om het huis. En over timemanagement onderwerpen als meer doen in minder tijd, bijhouden van je administratie, omgaan met mail, social media en lifehacks. Ook leer je de speciale superstrakke vouw- en opbergmethode van de Japanse opruimgoeroe Marie Kondo. Gegarandeerd ruimtebesparend! Leuk, gezellig en nuttig! De workshop duurt 3,5 à 4 uur, inclusief drankjes, wat lekkers en een warme snack. Datum en tijdstip: in overleg. Kosten: 50 euro per persoon.

Na de workshops heb je alle tools in handen om jouw huis en werkplek rustig, mooi en productief te maken. Inclusief speciale Opruimwijzer voor een vliegende start thuis!

4. Workshop ‘Bullet journal’. Werk jij graag met papier? Ben je een lijstjesmaker? Of hou je van tekenen/doodlen? En wil je je werk afkrijgen, je ideeën makkelijk vastleggen en weer terugvinden? Wil je een agenda/systeem dat op maat gemaakt is, zodat je al te to-do’s en planningen ook echt worden uitgevoerd? Ja? Dan is een Bullet journal, een soort agenda 2.0, vast iets voor jou! Je krijgt uitleg wat een bullet journal precies is en hoe het voor jou gaat werken. Samen gaan we stap voor stap aan slag met jouw eigen Bullet journal!

De workshop duurt 2 uur, inclusief drankjes en wat lekkers. Kosten: 35 euro per persoon. Je mag een eigen gekochte journal meebrengen of er een bij mij aanschaffen (beperkte keus). Kijk op de Facebook-pagina van Opruimcoach Groene Hart voor de eerstvolgende geplande workshop of stuur een bericht voor een andere dag of ander tijdstip.

5. Workshop ‘Grip op je werk’. Deze workshop is o.a. geschikt voor werknemers die veel verschillende taken hebben en/of hoge werkdruk ervaren. De workshop duurt 5 kwartier. Kosten: in overleg. Na afloop van de bijeenkomst:

 • Heeft de deelnemer kennis van (de oorzaken van) tijdproblemen
 • en heeft kennis van en geoefend met hoe met tijdproblemen om te gaan.
 • Heeft de deelnemer kennis van de prioriteitenmatrix van Eisenhower
 • en heeft de deelnemer geoefend met/ beter inzicht in het stellen van prioriteiten en beslissingen nemen wat eerst te doen en wat later.
 • Heeft deelnemer kennis van nut van opgeruimde werkplek

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of medewerkers? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

6. Workshop ‘Omgaan met lastige klanten’. Deze workshop is geschikt voor werknemers die veel omgaan met klanten. Hoe ga je om met moeilijke klanten, klachten? Wat kun je zelf al doen om klachten te voorkomen? Hoe kun je lastige klanten het beste te woord staan? De workshop duurt 5 kwartier. Kosten: in overleg. Na afloop van de bijeenkomst:

 • Heeft de deelnemer kennis van wat klanten belangrijk vinden
 • Heeft de deelnemer praktische kennis van hoe klantvriendelijk te zijn
 • en heeft de deelnemer inzicht in gedragingen van verschillende typen lastige klanten
 • en heeft geoefend met omgaan met lastige klanten.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf of medewerkers? Neem voor meer informatie vrijblijvend contact op.

Loading...
opruimcoach, opgeruimd huis, rust, Groene Hart, dienst, Woerden, opruimen, huis
Loading...
Neem contact op